Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μην ηθικολογούν κάποιοι για το Big Brother, πετώντας την μπάλα έξω για καθυστέρηση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά το φινάλε του χθεσινού 2ου live του Big Brother.

«Εκπομπή χωρίς εμπόδια είναι φαγητό χωρίς αλάτι» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε από τα χυδαία σχόλια του πρώην πλέον παίκτη, Αντώνη Αλεξανδρίδη στη διάρκεια του live streaming του Big Brother.

«Έκανα μία τοποθέτηση στηριγμένος στη γνώμη μου. Περίμεναν στη γωνία να γίνει ένα συμβάν. Καταδικαστέο και βάλε, αλλά μη μου κοκορεύονται ηθικολογώντας κάποιοι οι οποίοι πετάνε την μπάλα έξω για καθυστέρηση» τόνισε.

Αναφέρθηκε όμως και στις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία του και τον θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου«Με την ιστορία του Θάνου και τη δικιά μου έχω υπερβεί τα όριά μου και είμαι σθεναρός, όρθιος δυνατός. Και τις προκλήσεις θα τις δεχτώ και το ποτήριον θα το πιω όλο και ελπίζω να είναι γλυκόπιοτο».

 δικιά μου έχω υπερβεί τα όριά μου και είμαι σθεναρός, όρθιος δυνατός. Και τις προκλήσεις θα τις δεχτώ και το ποτήριον θα το πιω όλο και ελπίζω να είναι γλυκόπιοτο».