Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Κορωπί – Άλλα δύο νέα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά όχι σε ποδοσφαιριστή, αλλά στο προσωπικό της ομάδας. Έχει ήδη απομονωθεί και θα γίνουν νέα τεστ το πρωί της Παρασκευής.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά πως να κινηθούν με το θέμα της πανδημίας, είχαν στο παρελθόν κρούσμα σε ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να έχουν ακολουθήσει όλη την απαραίτητη διαδικασία και τώρα βρίσκονται ξανά μπροστά σε τέτοια περίπτωση.

Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με μέλος του ρόστερ, αλλά με το προσωπικό της ομάδας όπου εντοπίστηκε το θετικό αποτέλεσμα έπειτα από την τελευταία εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν άπαντες στον σύλλογο.

Το κρούσμα έχει ήδη απομονωθεί, η ομάδα συνεχίζει τη δραστηριότητά της, έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες και το πρωί της Παρασκευής θα γίνει νέος γύρος τεστ Covid-19.

Πηγή: gazzetta.gr

Με ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό ότι υπάρχουν ακόμη δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις του.

Την Τετάρτη η ομάδα, η οποία πρόσφατα πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1, είχε ανακοινώσει ότι βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη και γι’ αυτό το λόγο είχε αναβληθεί και η προπόνηση.

Μία μέρα μετά, με νέα ανακοίνωση, ο Απόλλων ενημερώνει ότι στα τεστ που έγιναν βρέθηκαν ακόμη δύο θετικοί στον ιό και γι’ αυτό για τις επόμενες 72 ώρες οι προπονήσεις θα είναι ατομικές.

«Σε τεστ ελέγχου για κορονοϊό υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον εντοπισμό θετικού στον COVID-19 δείγμα ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Οι εξετάσεις έδειξαν ένα ακόμα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή. Επίσης βρέθηκε θετικό το δείγμα στελέχους της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ, σε 72 ώρες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.