ΦΩΤΟ: Δοκιμές και πολλά νέα πρόσωπα για τον Προμηθέα στο φιλικό με Λαύριο

Φιλική νίκη επί του Λαυρίου πήρε ο Προμηθέας (88-75) σε αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα (10/9) στο “Τόφαλος” και διήρκησε συνολικά 45 λεπτά καθώς μετά το ισόπαλο 72-72 της κανονικής περιόδου, οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμα πέντε λεπτά με τους νεαρούς παίκτες στο παρκέ.

Ο Μάκης Γιατράς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, κόντρα σε μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως αυτή του Σερέλη.

Για τους Πατρινούς δεν αγωνίστηκαν οι Φαγιέ και Φλόυντ, δύο από τα βασικότερα στελέχη στον φετινό Προμηθέα.

Στο αγωνιστικό σκέλος είδαμε πολλά σχήματα από τον Μάκη Γιατρά με κοινό όμως παρονομαστή την πίεση ψηλά, τον γρήγορο ρυθμό και τα αρκετά μακρινά σουτ.

Να σημειωθεί ότι με τα πορτοκαλί αγωνίστηκε ο αδελφός του Δημήτρη Αγραβάνη, Γιάννης, ο οποίος προπονείται με τον Προμηθέα, ενώ παράλληλα, το σκορ στο τέλος κάθε δεκαλέπτου μηδένιζε, ενδεικτικό του σκοπού που εξυπηρετούν τα παιχνίδια προετοιμασίας.

Τα Δεκάλεπτα: 24-25, 43-48, 59-62, 72-72, 88-75.

Προμηθέας (Γιατράς): Αγραβάνης, Μαντζούκας, Χριστοδούλου, Γιαννόπουλος, Λούντζης, Τανούλης, Αγκμπελέσε, Κουρουπάκης, Κολιός, Μίλερ, Γκάρετ, Αγραβάνης, Βασιλείου.

Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος, Παπανδρέου, Μουράτος, Λεγκίκας, Ερμείδης, Γερομιχαλός, Βουλγαρόπουλος, Άλστον, Κάρτερ, Σαβαζ, Μπελ, Κωστόπουλος.