GNTM 3: Η οντισιόν του εκατομυριούχου Damian από την Κέρκυρα

Ένας 24χρονος με συγκλονιστική ιστορία ζωής στάθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 3 στο επεισόδιο της Τρίτης 8/9. Ο λόγος για τον Damian Προσαλέντη από την Κέρκυρα και με καταγωγή από παλιά ενετική αριστοκρατική οικογένεια.

Ο νεαρός, ο οποίος σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εκείνο τον καιρό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν πολύ φτωχός και κοιμόταν σε ένα δωμάτιο με κατσαρίδες, πάνω σε ένα στρώμα που είχε μαζέψει ο ίδιος από τα σκουπίδια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το μέλλον τού επεφύλασσε κάτι καλύτερο, αφού κατάφερε να φτιάξει μια διαφημιστικής εταιρίας με copywriters που πήγε πολύ καλά. Όπως είπε, κατάφερε μέσω αυτής να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο σε ηλικία μόλις 19 ετών. Σήμερα ο Damian διαθέτει εταιρεία με έδρα την Αμερική, μέσω της οποίας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τοποθεσίες για διακοπές με χλιδή.

Σε ερώτηση του Άγγελου Μπράτη για ποιο λόγο, αφού διαθέτει τόσα χρήματα, αποφάσισε να συμμετάσχει στο GNTM 3, o Damian είπε πως για τον ίδιο φάνηκε ως ευκαιρία για να δουλέψει με επαγγελματίες που θα του προσφέρουν εμπειρία και γνώση. Η απάντηση αυτή του νεαρού άνδρα έκανε εντύπωση στον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος όταν τον ρώτησε πώς θα δουλεύει αν περάσει στο σπίτι του GNTM 3, ο Damian είπε πως μπορεί να ταξιδέψει όποτε θέλει και κάτι τέτοιο δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Η Ζενεβιέβ σχολίασε πως αυτό που έχει καταφέρει ο 24χρονος άνδρας, την κάνει να τον «μισεί» αφού αυτό ονειρευόταν για την ίδια, έδωσε το δικό της «ναι», περνώντας τον στην επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Σκουλός φάνηκε να έχει αμφιβολίες και δεν έδωσε θετική ψήφο αν και παράλληλα θα ήθελε, όπως είπε, να ανταλλάξει θέσεις με τον Ντέιμιαν.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε το δικό της «ναι» επειδή, όπως είπε, η δυναμικότητα της προσωπικότητάς του, που τον οδήγησε να έχει γίνει εκατομμυριούχος, είναι ένα στοιχείο που την έκανε να δώσει θετική ψήφο.

Στο τέλος ο Damian δήλωσε ικανοποιημένος που πέρασε στην επόμενη φάση, αν και θα ήθελε να έχει λάβει και τα τέσσερα «ναι».