(Φωτο)- Η Νατάσα Ράγιου είναι ερωτευμένη και αυτός είναι ο νέος γοητευτικός σύντροφός της!

Η Νατάσα Ράγιου, καταξιωμένη δημοσιογράφος και πολιτικός είναι πάντα δραστήρια ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι ο γιος της! Η Νατάσα εδώ και 2,5 χρόνια, είναι ερωτευμένη με τον Ιταλό αρχιτέκτονα και διακοσμητή Giovanni Faliero ο οποίος την πολιόρκησε την διεκδίκησε και τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της!

Ο Τζιοβάνι είδε τυχαία την πρώην βουλευτή της ΝΔ, στην Πάτρα που διέμεναν και οι δυο και από την πρώτη στιγμή τον εντυπωσίασε. Οι δυο τους είναι πλέον ερωτευμένοι κι αγαπημένοι ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, o γοητευτικός Ιταλός έχει κάνει σε ταξίδι τους στην Ιταλία πρόταση γάμου στη Νατάσα! Άρα δεν αποκλείεται ο γνωστή πολιτικός και ο πετυχημένος διακοσμητής και αρχιτέκτονας να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη Real News οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και έχει γίνει και πρόταση γάμου, ωστόσο η Νατάσα Ράγιου δεν επιθυμεί να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στην Ιταλία αλλά η πανδημία, χάλασε τα σχέδιά τους

Η Νατάσα που  προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, παρά το χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Μετζελόπουλο, διατηρεί μαζί του άριστες σχέσεις και φροντίζουν μαζί τον γιο τους που σπουδάζει στο εξωτερικό. Ο γιος της με τον σύντροφό της έχουν γίνει εδώ και καιρό πολύ καλοί φίλοι!

Δες φωτογραφίες από όμορφες στιγμές του ερωτευμένου ζευγαριού!