GNTM: Πρεμιέρα απόψε του 3ου κύκλου – Δείτε βίντεο preview από την πρώτη audition

Επιστρέφει ανανεωμένο απόψε (στις 21.00) το GNTM 3 που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star.

Η fashion expert Βίκυ Κάγια, ο φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης ετοιμάζονται να καθίσουν στις θέσεις τους, πανέτοιμοι για την επιλογή του φετινού Greece’s Next Top Model.

Αυτή τη σεζόν ωστόσο, οι τέσσερις κριτές, έχουν στα χέρια τους, ένα «μυστικό όπλο», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των auditions.
Ονομάζεται Wild Card και κάθε κριτής έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει πάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική.

Πριν όμως τα διαγωνιζόμενα αγόρια και κορίτσια βρεθούν ενώπιον της επιτροπής, συναντούν τον Γιώργο Καράβα.

Ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων του GNTM 3, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, είναι εκείνος που συναντά πρώτος τα υποψήφια μοντέλα, τους δίνει πολύτιμες συμβουλές για την παρουσία τους, καθοδηγεί, εμψυχώνει και δεν παραλείπει φυσικά, να κάνει τις προβλέψεις του, για το αν θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες και με την παγκόσμια κοινότητα να βρίσκεται εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω του COVID-19, στο GNTM 3- σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Star- έχουν ληφθεί τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

Στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό πρώτο επεισόδιο της πρεμιέρας του GNTM.

Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας.