Το “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”του Προμηθέα στις υγειονομικές αρχές

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου του Προμηθέα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη στο γραφείο του προαναφερθέντα για την ενημέρωση σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις των Πατρινών.

Όπως τόνισαν τόσο ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος όσο και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Λιόλιος, η 6η ΥΠΕ έδρασε άμεσα έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν τα τεστ ανίχνευσης του υιού με αποτέλεσμα την ομαλή πορεία του θέματος, ενώ οι “πορτοκαλί” παρέδωσαν δύο εισιτήρια διαρκείας, από ένα στους κυρίους Καρβλέλη και Μπακόπουλο (Επιστημονικός υπεύθυνος της κινητής μονάδας του ΕΟΠΥ στην Πάτρα), λέγοντας έτσι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στις παροχές που τους παρείχαν.

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις:

Γιάννης Καρβέλης (Διοικητής 6ης ΥΠΕ): “Υποδέχομαι με χαρά τους ανθρώπους του Προμηθέα τους οποίους σέβομαι. Μέσα από την συνεργασία είχαμε ουσιαστικό αποτέλεσμα, πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας αλλά και συνολικά της κοινωνίας. Ο παίκτης του Προμηθέα (σ.σ. Φλόιντ) νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Πήρε εξιτήριο και παραμένει σε καραντίνα έως ότου επανεξεταστεί. Από την πλευρά μας είμαστε διαθέσιμοι σε ότι χρειαστεί. Σαν 6η ΥΠΕ έχουμε ανταποκριθεί πλήρως και νομίζω αυτό φαίνεται από τα λιγοστά κρούσματα στην περιοχή”.

Βαγγέλης Λιόλιος (Πρόεδρος Ερασιτέχνη Προμηθέα): “Ευχαριστούμε σαν Προμηθέας την 6η ΥΠΕ και τον κύριο Καρβέλη για την άμεση βοήθειά του. Σαν γιατρός, οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα με την τρόπο λειτουργίας της 6ης ΥΠΕ. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στον κύριο Μπακόπουλο του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα. Οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες και για αυτό πρέπει να λάβουμε τα σωστά μέτρα. Σαν σύλλογος, τηρούμε τις υγειονομικές αρχές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους γιατρούς στο νοσοκομείου του Ρίου για την άψογη μεταχείριση του αθλητή μας αλλά και τον κύριο Παναγιωτακόπουλο από τον ΕΟΠΥ. Όλοι μαζί κινήθηκαν αστραπιαία και η υπόθεση είχε όπως φαίνεται, αίσιο τέλος”.

Κώστας Μπακαλάρος (Πρόεδρος Προμηθέα): “Θέλουμε όλοι σαν Προμηθέας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην 6η ΥΠΕ και στον κύριο Καρβέλη για την ταχύτητα και εξαιρετική αντιμετώπιση. Εμπιστευόμαστε τις αρχές και τηρώντας τα μέτρα το αύριο θα είναι καλύτερο για όλους. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής, παρέχουμε στον κύριο Καρβέλη και στον κύριο Μπακόπουλο από ένα εισιτήριο διαρκείας και περιμένουμε όταν ολοκληρωθεί αυτή η κατάσταση να τα πούμε στο γήπεδο”.