Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Άμεση λειτουργία του ΠΕΑΚ

H ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα μείνουν κλειστές μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης μόνο στις αρνητικές και δυσάρεστες ειδήσεις για την πόλη μπορούμε να τις κατατάξουμε.

Η εξυπηρέτηση εκατοντάδων πατρινών και σωματείων στις  εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ αναστέλλονται χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες ανησυχίες.

Θα έπρεπε να έχει προβλεφθεί η έλλειψη προσωπικού που επικαλείται η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ,  να είχαν γίνει νωρίτερα οι προσλήψεις και να είχαν παρθεί όλα εκείνα τα μέτρα με ένα σχεδιασμό καλά μελετημένο και ολοκληρωμένο σχετικά με τον COVID-19  ώστε να μην οδηγηθεί στο κλείσιμο.

Το ΠΕΑΚ ως το μεγάλο αθλητικό κέντρο της πόλης προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες σε σωματεία και αθλούμενους και στη μέχρι τώρα λειτουργία του παρόλες τις αντίξοες συνθήκες δεν έκλεισε ούτε ένα λεπτό.

Ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη περίοδο με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε πολλά αθλητικά κέντρα ιδιωτικά και μη το ΠΕΑΚ θα πρέπει να λειτουργήσει ΑΜΕΣΑ λαμβάνοντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία των αθλουμένων.