Big Brother: Συγκίνησε η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου (video)

Ο Μεγάλος Αδελφός επέστρεψε χθες βράδυ στον ΣΚΑΪ και το ριάλιτι στην πιο αυθεντική εκδοχή του αρχίζει να προβάλλεται κάθε βράδυ στις 21.00

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του επαφή με το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό το Big Brother στη «σύγχρονη εκδοχή του», όπως ακούστηκε πολλές φορές, είναι και πάλι παρών στην ελληνική τηλεόραση. Η πρεμιέρα έγινε χθες το βράδυ στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, διήρκεσε τέσσερις ώρες και συνέβησαν πολλά.

Όλα όμως έκαναν σαφές πως αυτό που θα προβληθεί θα είναι ένα πολύ σκληρό ριάλιτι, το οποίο έχει όλα τα συστατικά που το χαρακτηρίζουν ως «καθαρόαιμο». Εχει έναν «μαέστρο» του είδους, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ένα καστ από παίκτες που καλύπτουν όλες τις κοινωνικές παραμέτρους, έχει προκλητικούς συνδυασμούς χαρακτήρων σε συνθήκη συμβίωσης (ομοφοβικοί με γκέι) και έχει εγκλεισμό. Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών των κοινωνικών δικτύων.

Ο Χάρης Βαρθακούρης «πήρε το βάπτισμα» του παρουσιαστή και το προσπάθησε έντιμα. Ηταν καλά διαβασμένος με τις απαραίτητες εντάσεις, φαινόταν να ακούει καλά το κοντρόλ και δεν ξέφυγε ούτε προσπάθησε να κλέψει την παράσταση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια και απέδειξε πως δεν ξέχασε ούτε στιγμή τι σημαίνει πλατό, τι σημαίνει ριάλιτι και τι σημαίνει «Μικρούτσικος εν δράσει». Ναι, μεγάλωσε, άλλαξε, αλλά η ματιά του είναι διεισδυτική και όπως πάντα. Αν εξαιρέσει κάποιος τον μακροσκελή και συναισθηματικά βαρύ πρόλογο, στη συνέχεια έμεινε σιωπηλός και παρατηρητικός και μίλησε μόνο για να δώσει το στίγμα του. Ο Ανδρέας ξέρει πως η δική του ώρα να μιλήσει και να «κάνει χαμό» δεν είναι στην πρεμιέρα αλλά στη συνέχεια. Μέχρι στιγμής παρατηρεί και καταγράφει όλα όσα του φαίνονται ενδιαφέροντα.