ΦΩΤΟ: Παντρεύτηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης

advertisement

Παντρεύτηκε με την δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Τα σκαλιά της εκκλησίας, ανέβηκε χθες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με την αγαπημένη του δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Το ζευγάρι που είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια τέλεσε το γάμο του στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη σε στενό κύκλο με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους καλούς φίλους. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση, οι καλεσμένοι ήταν λιγότεροι από 50 και φορούσαν μάσκες καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου, τις οποίες το ζευγάρι δημιούργησε για το συγκεκριμένο σκοπό με τα αρχικά τους.

Κουμπάροι στο γάμο ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Αλέξανδρος Μίχας, και Μαριλένα Μπουγουλιά με τους οποίους οι νεόνυμφοι συνδέονται με φιλία χρόνων καθώς σπούδαζαν μαζί στη Νομική Σχολή. Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ήταν τοποθετημένο ένα τραπέζι στο οποίο οι καλεσμένοι μπορούσαν να πάρουν αντισηπτικά και μάσκες αλλά και τις παραδοσιακές μπομπονιέρες τις οποίες το ζευγάρι προμηθεύτηκε από το Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα».