Απίστευτος συγχρονισμός: Γαμπρός λέει πόσο δύσκολη χρονιά είναι το 2020 και αμέσως χτυπάει κεραυνός δίπλα του [βίντεο]

Από την πανδημία του κορωνοϊού μέχρι τον αστεροειδή που κατευθύνεται προς την Γη, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους όποιους ο κόσμος νιώθει πως το 2020 πρέπει να περάσει σύντομα και αυτά τα συναισθήματα αποτυπώνονται τέλεια στο βίντεο ενός ζευγαριού από την Μασαχουσέτη την ώρα του γάμου τους.

Ο Ααρών Σαβίτσκι και η νέα του σύζυγος Ντενίς παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο, όταν ένας μεγάλος κεραυνός χτύπησε ξαφνικά την προκυμαία πίσω τους μαζί με έναν εκκωφαντικό ήχο βροντής. Η στιγμή, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο από τον ξάδερφο του γαμπρού, ήταν ιδιαίτερα δυσοίωνη καθώς λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν ο Ααρών είχε αστειευτεί για το πόσο τρομερή ήταν η χρονιά μέχρι στιγμής.

Η στιγμή που χτυπά ο κεραυνός

«Ας το παραδεχτούμε, το 2020 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά» είπε ο γαμπρός στους καλεσμένους του, οι οποίοι γέλασαν πριν χτυπήσει ο κεραυνός. Σχεδόν κάθε άτομο στο βίντεο δείχνει να σοκάρεται από την ειρωνεία της στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της Ντενίς, η οποία στράφηκε προς τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό.

 

Ο Ααρών δημοσίευσε αργότερα το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Η μητέρα φύση έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε ηλεκτροπληξία και ολοκληρώσαμε τους όρκους μας προτού ξεκινήσει η βροχή».

Ανέβαλλαν 4 φορές τον γάμο τους, αλλά ήταν αποφασισμένοι να παντρευτούν

Μιλώντας στο δίκτυο WHDH, ο γαμπρός εξήγησε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν προγραμματίσει τον γάμο για τον Ιούνιο, αλλά έπρεπε να τον αναβάλλουν τέσσερις φορές λόγω ανησυχιών για την πανδημία του κορωνοϊού. Όταν τελικά όρισαν ημερομηνία γάμου, ο Ααρών και η Ντενίς ήταν σίγουροι πως τίποτα δεν θα τους εμπόδιζε – ούτε καν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Η πρόβλεψη του καιρού δεν έλεγε τίποτα για αστραπές και κεραυνούς
«Όταν τον επαναπρογραμματίσαμε, είπαμε: ‘Ότι κι αν συμβεί, θα παντρευτούμε στις 22 Αυγούστου’» δήλωσε η νύφη. «Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ότι κι αν συνέβαινε, ακόμη κι αν χρειαζόταν να ήμασταν μόνο οι δύο σας , θα παντρευόμασταν εκείνη την ημέρα. Καθώς ετοιμαζόμασταν, αρχίσαμε να ακούμε τις αστραπές στο βάθος και αυτό ήταν ενοχλητικό» ανέφερε ο γαμπρός, λέγοντας πως στον γάμο τους παραβρέθηκαν μόνο 36 από τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς τους. «Ήταν επίσης εκπληκτικό διότι δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στην πρόγνωση καιρού».

Αν και τα πράγματα δεν πήγαν εντελώς όπως είχαν προγραμματίσει, οι νεόνυμφοι δεν μπορούν παρά να γελάσουν με αυτό που αποδείχθηκε πως ήταν ένας αρκετά περίεργος καιρός για τον γάμο τους.

«Ο συγχρονισμός ήταν επικός» είπε ο γαμπρός, σημειώνοντας ότι ένιωσαν τυχεροί που δεν τραυματίστηκε κανείς από τον κεραυνό. «Αποτυπώνει τέλεια την εμπειρία του 2020 μέχρι σήμερα».