Ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδος χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ

Χρήστος Δεβελέγκας:   <  στόχος θα είναι να τερματίσουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται χωρίς να έχουμε ταβάνι >.

Σήμερα Δευτέρα στις 6.45μ.μ. στο άλσος Φάνης Τσιμιγκάτος (ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι δίπλα από το παλιό κολυμβητήριο της Αγυιάς πριν την Πλαζ) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για την ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ για την περίοδο 2020-21. Η Πατρινή ομάδα θα συμμετάσχει για 10η  φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών της Ο.Χ.Ε., βαδίζοντας ταυτόχρονα για τον 28ο χρόνο ζωής της. Όλη αυτή η συνεχή παρουσία της στα δρώμενα της Ελληνικής χειροσφαίρισης την κατατάσσει άτυπα στην πρώτη θέση συλλόγου της πόλης μας,  με την μεγαλύτερη  συμμετοχή στα 40 χρόνια  ιστορίας της Πατραϊκής χειροσφαίρισης στην χώρα.

Για άλλη μια χρονιά και συγκεκριμένα για 28η χρονιά στον πάγκο της Ακαδημίας των Σπορ θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος,  με έφορο τον Αλέκο Μεντζελόπουλο και φροντιστή τον Τάκη Στεμιτσιώτη. Ο προπονητής της Πατρινής ομάδος   θα βασιστεί κυρίως στους παίκτες της περσινής περιόδου  που κατά 97% συνεχίζουν  και την φετινή χρονιά, χωρίς να έχει κάποιες σε όγκο  ουσιαστικές απώλειες. Αντίθετα θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και όσοι έφηβοι πετύχουν σε πανεπιστήμια της Πάτρας (περίπου τέλος εβδομάδος θα βγουν τα αποτελέσματα) μιας και έδωσαν Πανελλήνιες εξετάσεις. Στο νεανικό ρόστερ της ομάδος θα προστεθούν και κάποιοι παίδες σε ηλικία  αθλητές του συλλόγου, όπου θα κάνουν ένα σύνολο που θα είναι η νεανικότερη ομάδα της κατηγορίας, συν  τρεις – τέσσερεις έμπειρους παίκτες.

Ο πρόεδρος της ομάδος κ. Χρήστος Δεβελέγκας    τονίζει για την πρεμιέρα:

<εύχομαι στα παιδιά και στην  προπονητικό  team να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Ίσως η φετινή ομάδα ηλικιακά να είναι η ποιο μικρή της κατηγορίας και ταυτόχρονα η ποιο ελπιδοφόρα για το άθλημα και την Πατραϊκή χειροσφαίριση. Ο φετινός μας στόχος θα είναι να τερματίσουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται χωρίς να έχουμε ταβάνι. Τέλος ελπίζουμε να είμαστε και τυχεροί  μιας και με τον covid-19 δεν παίζεις, γιατί  δεν ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσσει. Εύχομαι καλή αρχή και υγεία σε όλους μας καθώς και στους αντιπάλους μας >.