ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ: Συνελήφθη να καλλιεργεί 32 δενδρύλλια κάνναβης

Κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν 32 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας πληροφορίες  εντόπισαν φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και συνέλαβαν επ αυτοφώρω, στο εσωτερικό της, έναν ημεδαπό άνδρα, τη στιγμή, που περιποιούνταν τα δενδρύλλια.

Η φυτεία αποτελούνταν συνολικά από 32 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα τρία μέτρα, ενώ καλλιεργούνταν σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του άνδρα και κατέσχεσαν μία συσκευασία που περιείχε 5,3 γραμμάρια κάνναβης, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, έναν μεταλλικό φακό και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία επαναληπτική καραμπίνα, η άδεια κατοχής της οποίας είχε λήξει, ένα μονόκαννο όπλο που κατείχε παράνομα, μία καφέ δερμάτινη θήκη με μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών και μία θήκη με μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.