Το συγκινητικό μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου για τα 26 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του

26 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της μητέρας του Ανδρέα Γεωργίου, η οποία έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν μικρός και η εφηβεία του ήταν δύσκολη καθώς θεώρησε τον πατέρα του υπεύθυνο για το θάνατο της μητέρας του αφού εκείνος έφερε στο σπίτι τους το Aids.

Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο ο ηθοποιός και παραγωγός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «18/8/94… 26 χρόνια σήμερα…. είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι έτσι όπως μας ήθελες… μας λείπεις μάνα!. έγραψε ο Ανδρέας και ράγισε καρδιές».

 

 

O ίδιος έχει πει σε συνέντευξή του το 2012 για εκείνα τα δύσκολα χρόνια που έχασε τη μητέρα του:
«Την εφηβεία μου δεν την έχω ζήσει ακόμη. Από μικρό παιδί έπρεπε να είμαι υπεύθυνος για τον εαυτό μου και τα αδέλφια μου, να πάρω σωστές αποφάσεις, να φροντίσω για όλους, να τρέξω.

Ίσως τώρα να περνάω μια εφηβεία, μέσα από τον ενθουσιασμό μου για τη δουλειά, αφού κάνω σαν παιδί. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορεί και να έχω την ωριμότητα 50άρη. Η μεγάλη στροφή στη ρότα της ζωής μου έγινε γύρω στα 10. Ένιωθα ότι «φεύγει» η μαμά και μου αφήνει μια ευθύνη. Στα 13 μου, ήθελα να φύγω από το σπίτι.

Ήμουν και στα μαχαίρια με τον πατέρα μου για ένα μεγάλο διάστημα. Τότε ήταν που έκανα την επανάστασή μου. Του πήγαινα κόντρα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για ό,τι μας συνέβαινε. Για πολλά χρόνια τον κατηγορούσα για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια στο σπίτι. Εκείνος μας λάτρευε, μας υπεραγαπούσε. Εγώ είχα το πρόβλημα απέναντί του. Όταν έφτασα στα 20, τον συγχώρησα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Μόνο τότε κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το λάθος. Πάντα, όταν συζητούσαμε, μου έλεγε «Ανδρέα, θα φτάσεις 20 χρόνων και θα καταλάβεις».

ΠΗΓΗ:www.govastileto.gr