Εξαφάνιση Μαντλίν – Νέες αποκαλύψεις: Ο βασικός ύποπτος είχε επιτεθεί και σε 5χρονη – Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του

Είχε φυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης μιας πρώην φίλης του, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο πρωταρχικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Madeleine McCann είχε φυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης μιας πρώην φίλης του, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο Christian Brueckner επιτέθηκε στο νεαρό κορίτσι σε ένα δημόσιο πάρκο πριν τραβήξει φωτογραφίες που αργότερα ανακαλύφθηκαν στην ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και τον φορητό υπολογιστή του, καθώς η αστυνομία τον διερεύνησε για ξεχωριστό ισχυρισμό ενδοοικογενειακής βίας.

Η σεξουαλική επίθεση έλαβε χώρα το 2013 όταν ο Brueckner ζούσε στο Braunschweig της Βόρειας Γερμανίας και την εποχή που η αστυνομία τον ερευνούσε για τη Μαντλίν, η οποία εξαφανίστηκε το πορτογαλικό θέρετρο διακοπών Praia da Luz τον Μάιο του 2007. Ο Brueckner, 43 ετών, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για αδικήματα ναρκωτικών, ανακοινώθηκε δημόσια ως ύποπτος από τη γερμανική αστυνομία τον Ιούνιο. Κατά τη διάρκεια επιδρομής στο διαμέρισμά του, η αστυνομία κατέσχεσε ένα φορητό υπολογιστή και άλλες συσκευές στις οποίες βρήκαν τις φωτογραφίες.

1

Η ανάλυση των εικόνων επέτρεψε στους αξιωματικούς να εντοπίσουν τη σκηνή της επίθεσης και το κορίτσι, το οποίο είχε μετακομίσει σε άλλη περιοχή της Γερμανίας με τη μητέρα της.

Μέχρι τότε, ωστόσο, ο ίδιος είχε φύγει για το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, όπου ζούσε κατά διαστήματα από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ο Brueckner, ο οποίος αναφέρεται ως “Christian B” από τους Γερμανούς αξιωματούχους δικαιοσύνης, εκδόθηκε πίσω στη Γερμανία, καταδικάστηκε και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 15 μηνών τον Μάρτιο του 2017.