Αιτωλοακαρνανία-Κορονοϊός: Αγρινιώτισσα αλλά…εκτός νομού το χθεσινό κρούσμα -Ένα “άγνωστο” που σχετίζεται με Θέρμο

262 ήταν τα βεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα χθες, Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020, καταγράφοντας τον μεγαλύτερο αριθμό από την ημέρα που ξεκίνησε η καταγραφή από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Η Αιτωλοακαρνανία δεν έλειψε και χθες απο τη λίστα, για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα. Προηγήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού την περασμένη Παρασκευή και το ένα κρούσμα της Τριτης που αποδείχθηκε πως αφορούσε Αιτωλοακαρνάνα μεν, κάτοικο Ηλείας όμως σε αυτή τη χρονική συγκυρία.Κάτι αντιστοιχο συνέβη και με τη χθεσινή περίπτωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 28χρονη γυναίκα απο το Αγρίνιο η οποία ωστόσο αυτό τον καιρό βρίσκεται σε άλλη περιοχή.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες, ο ΕΟΔΥ έχει επιμερίσει κρούσμα νεαρής γυναίκας στην περιοχή του Θέρμου την περασμένη Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία δήλωσε δύο στην Αιτωλοακαρνανία. Τότε εκτιμήθηκε πως επρόκειτο για τα δυο των παικτών του Παναιτωλικού.

Πλέον φαίνεται πως ο ένας παίκτης δηλώθηκε σε άλλο νομό (όπου η μόνιμη κατοικία του) και το δεύτερο αφορούσε τελικά το Θέρμο.

 

https://www.agrinionews.gr/