(Βίντεο)-Στη Μύκονο για διακοπές η εκθαμβωτική Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Model Izabel Goulart wears a creation by Julien Macdonald at the Spring/Summer 2020 fashion week runway show in London, Monday, Sept. 16, 2019. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Στη Μύκονο για διακοπές βρίσκεται το εκθαμβωτικό μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και κάνει γυμναστική φορώντας μόνο το μαγιό της.

Το γνωστό μοντέλο που είναι η σύντροφος του Γερμανού τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανέβασε ένα βίντεο από την προσωπική της πισίνα ξενοδοχείου της Μυκόνου συγκεντρώνοντας σχεδόν μισό εκατομμύριο likes.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα και φυσικά δεν είναι και η μοναδική από τους διάσημους του εξωτερικού.

Θυμίζουμε πως το ζεύγος Μπέκαμ απολαμβάνει τις διακοπές του στο Πόρτο Χέλι, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται στην Ελλάδα η Τζένιφερ Λόπεζ και η Εύα Μέντες.

Στο βίντεο που ανέβασε, λοιπόν, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στο instagram με τους 4,6 εκατ. followers κάνει σχοινάκι με το μαγιό της και στη συνέχεια βουτάει στην πισίνα για να δροσιστεί από την άσκηση.

Το 35χρονο μοντέλο έδειξε και πάλι την αγάπη της στο Νησί των Ανέμων και παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό, θα βρει τρόπους για να διασκεδάσει στη Μύκονο με την παρέα της και να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού.