Ο Παππάς εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Παππάς μπορεί να αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό πριν από λίγο καιρό, αλλά το δέσιμό του με το τριφύλλι, αλλά και οι κοινωνικές ευαισθησίες που έχει δείξει και στο παρελθόν, τον οδήγησαν σε μία καταπληκτική κίνηση, αφού εντάχθηκε στο τμήμα μπάσκετ της ομάδας με αμαξίδιο των πρασίνων.

Ο Έλληνας γκαρντ πιθανώς να μην μπορέσει να αγωνιστεί σχεδόν καθόλου, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο εξωτερικό τη νέα σεζόν, αλλά σε κάθε περίπτωση δέχθηκε να πάρει τη μία από τις δύο θέσεις αρτιμελών που δικαιούται το τριφύλλι, δηλώνοντας χαρούμενος για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ, αλλά και την πρόκληση που έχει μπροστά του.

Η ανάρτηση του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού:

«Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε τους αγώνες της ομάδας μας ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε «Παναθηναϊκός» μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει… Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ.

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται , είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να παίξω, είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο, είναι τεράστια η χαρά για μένα αυτή η πρόσκληση».