Ολυμπιακός: Μέσα ο Σεμέδο έξω ο Σα από την αποστολή του Μαρτίνς

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τη ρεβάνς των «16» του Europa League με τη Γουλβς, αλλά και με φόντο μια πιθανή πρόκριση στα Final 8 της Γερμανίας ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, με την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα να ολοκληρώνεται.

Στους ποδοσφαιριστές που παίρνει μαζί του ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται και ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το ματς με τους «λύκους», αλλά αν οι Πειραιώτες περάσουν στην επόμενη φάση, ο δυναμικός αμυντικός θα είναι και πάλι διαθέσιμος για τον προπονητή του.

Από την άλλη, ο τραυματίας Ζοσέ Σα, δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Μαρτίνς, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα δεν υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει την τελική φάση της διοργάνωσης, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν εκεί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλής, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης.