ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Γιώτα Νέγκα και Ορχήστρα «Θανάσης Τσιπινάκης» απόψε σε μουσική παράσταση

Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου, η κορυφαία ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης», που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ελληνική μουσική, θα χαρίσουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου στους Καλαβρυτινούς.
Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι για τον έρωτα, το πάθος, τον αγώνα, τον πόνο, την ελευθερία, την επιτυχία και την καταστροφή, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Γιώτας Νέγκα και όχι μόνο.
Τίτλος της παράστασης «Με τα μάτια κλειστά», με ώρα έναρξης 21:00 στο χώρο της κεντρικής πλατείας των Καλαβρύτων. Την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων θα διευθύνει ο Τάσος Συμεωνίδης.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας υπογράφει η Βάγια Ζεππάτου.
*Λόγω των ειδικών μέτρων ασφάλειας των θεατών στο χώρο, ορίζεται πέρας προσέλευσης στις 20.00. Κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας.
Συντελεστές: Ηλίας Καρκαβέλιας, κόντρα μπάσο, Διονύσης Μπάστας, Ηχητικός Σχεδιασμός – ηχοληψία, Μίμης Αγγελόπουλος, ηχοληψία, Νίκος Σωτηρόπουλος, φωτιστικός σχεδιασμός και
Αγγελος Θεοδωρόπουλος.
Την οργάνωση και εκτέλεση της παραγωγής έχει το “Δίηχο”.
Η συναυλία εντάχθηκε στις εκδηλώσεις “Καλοκαίρι 2020” της ΔΗΚΕ (Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση) του Δήμου Καλαβρύτων.