Γιώργος Σατσίδης: Σε ρόλο έκπληξη στο ριάλιτι του Alpha «Bachelor»

Είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο ριάλιτι θα μας απασχολήσει πολύ και σίγουρα είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα προγράμματα τουAlpha για το 1ο μισό της σεζόν το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη! Ο λόγος για τοBachelor! ζωή μας μέσα από τη συ χνότητα του Alpha.

25 γυναίκες διεκδικούν την καρδιά και το μυαλό ενός πολύ γοητευτικού άντρα! Μέσα από ονειρικά ραντεβού και δοκιμασίες και με σήμα κατατεθέν τις glamorous “Τελετές των Ρόδων” ο Έλληνας Bachelor θα φτάσει να κάνει πρόταση στη μία και μοναδική εκλεκτή της καρδιάς του!

Στην πολυάριθμη ομάδας παραγωγής & content προστέθηκε κι ο δικός μας Mr Hollywood, Γιώργος Σατσίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος που μεταξύ άλλων καλύπτει και τις τελετές των Όσκαρ, ήρθε από το Λος Άντζελες στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο ελληνικό Bachelor σε ένα ρόλο έκπληξη και δίνει τις πρώτες αποκλειστικές ειδήσεις από τα γυρίσματα.

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να έρθεις από το Λος Άντζελες στην Ελλάδα για το Bachelor;

«Είμαι φανατικός του show από την πρώτη κιόλας σεζόν. Στην Αμερική μετράει ήδη 25 σεζόν! Στο Λος Άντζελες έχω τη χαρά να καλύπτω δημοσιογραφικά όλα τα προγράμματα του δικτύου ABC όπου και προβάλλεται κι έτσι γνώρισα το πρόγραμμα αυτό από πολύ νωρίς. Το αγάπησα σαν θεατής και μπορώ να πω ότι ως άντρας ταυτίζομαι με τον Bachelor. Πριν καν το show βγει στον αέρα στην Αμερική έκανα συνέντευξη στον μετέπειτα άκρως περιζήτητο αμερικανό εργένη, Colton Underwood. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Alpha ενθουσιάστηκα. Ετοίμασα βαλίτσες και ήρθα Ελλάδα για όσο διαρκέσει το show. 

Λατρεύω το concept και δεν είναι τυχαία επιτυχημένο διεθνώς. Είναι glamorous, έχει fun, ίντριγκα, ρομάντζο, τα κορίτσια είναι πολύ εντυπωσιακά και ο Bachelor είναι η ιδανική επιλογή. Γνώρισα το team πίσω από τις κάμερες κι είναι πραγματικά ασυναγώνιστο. Η παραγωγή είναι άψογα οργανωμένη. Σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο σόου των ΗΠΑ ή της Αυστραλίας».

Σε τι ακριβώς ρόλο θα σε δούμε; 

«Δεν θα αποκαλύψω τα πάντα για τον ρόλο μου. Ας πούμε ότι είμαι ο σύνδεσμος ανάμεσα στον BKarlou και στις κοπέλες. Εκμαιεύω σκέψεις, συναισθήματα…απαλύνω αντιπαραθέσεις, κόντρες που ήδη έχουν αρχίσει να είναι έντονες …υπάρχει βεβαία διάχυτη η αίσθηση του χιούμορ από όλους, όπως και ο ερωτισμός. Όλοι αλλάζουμε πρόσωπο όταν διεκδικούμε τον άνθρωπο που έχουμε ερωτευτεί και αυτή η πλευρά της ζωής έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι αντιδράσεις μέσα στο σόου είναι ήδη απρόβλεπτες. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή…»

Σε τι φάση γυρισμάτων βρίσκεστε τώρα; 

«Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε μια άκρως εντυπωσιακή βίλα όπως εκείνες του Μπέβερλι Χιλς! Με τη διαφορά ότι είναι δίπλα σε μια μαγευτική παραλία. Παρότι είμαστε στην αρχή των γυρισμάτων τα συναισθήματα για τον έλληνα Bachelor είναι έντονα από όλες τις υποψήφιες και εκείνος διερευνά αυτά τα συναισθήματα…υπάρχει ήδη ένταση ανάμεσα στα κορίτσια και αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες μέσα από την καθημερινότητα…ο Βachelor διοργανώνει ονειρικά ραντεβού για καθένα από τα κορίτσια, από αυτά που βλέπουμε μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ! Επίσης υπάρχουν πολλά challenges που κόβουν την ανάσα και σε κάποια από αυτά συμμετέχω και εγώ σε ρόλο διαιτητή. Κάποιες φόρες σβήνω τις φωτιές, κάποιες άλλες μένω κι εγώ άφωνος με τις εξελίξεις».

Τι σου έχει κάνει περισσότερο εντύπωση στο ελληνικό Bachelor; 

«Το ταμπεραμέντο των ελληνίδων που συμμετέχουν το οποίο είναι πραγματικά εκρηκτικό. Όταν θέλουν έναν άντρα τον διεκδικούν μέχρις εσχάτων, χωρίς να ντρέπονται γι’ αυτό, χωρίς να θέτουν κανόνες και όρια. Στην περίπτωση μας, ο ‘Έλληνας Βachelor καίει καρδιές και κάνει τα κορίτσια, άθελα του, πολύ συχνά να τα παίζουν όλα για όλα για μια ματιά του… Αυτό που μου αρέσει στην ελληνική εκδοχή του Αμερικανικού πρήζεστε είναι ότι το πάθος είναι διάχυτο, αληθινό και άκρως μεσογειακό. Δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο το πως βιώνουμε εμείς οι Έλληνες τον έρωτα και πως εκφράζουμε τα συναισθήματα μας. Υπάρχει ήδη και πολύ κλάμα και πολύ γέλιο».

Τι να περιμένουμε να δούμε τον Σεπτέμβριο στον Alpha;

«Στον Alpha θα δείτε κάτι που δεν έχετε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Ένα σόου που κάνει πάταγο διεθνώς και προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, ανατροπές, εκπλήξεις σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό και αποθεώνει τον αληθινό ερώτα!».

Ο Bachelor πώς είναι; Περίγραψε τον μας με λίγα λόγια

«Ο Bachelor είναι η επιτομή του ορισμού της λέξης! Του αρέσει να φλερτάρει, το ζει! Είναι όμως και απίστευτα ρομαντικός και στήνει εκπλήξεις στα κορίτσια που κανείς δεν φαντάζεται προκειμένου να δει αν τα συναισθήματα τους είναι αληθινά. Θέλει να ερωτευτεί, θέλει πραγματικά να βρει το ταίρι του και γιατί όχι να προχωρήσει παρακάτω. Διερευνά με τον δικό του, προσωπικό στιλ και τρόπο πόσο ταιριάζει με τα κορίτσια. Είναι λίγο μπερδεμένος γιατί πραγματικά οι κοπέλες είναι όμορφες, φλογέρες, τον διεκδικούν και χρειάζεται χρόνος για να δει ποια είναι εκείνη που θα ερωτευτεί πραγματικά και θα του κλέψει την καρδιά. Είναι έντιμος, παθιασμένος και ορθολογιστής οπότε θεωρώ ότι δεν θα κάνει μια επιλογή που βασίζεται μονό σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά σε βαθύτερα συναισθήματα. Εκτός από όλα τα παραπάνω είναι απίστευτα γοητευτικός».