Τα πρώτα λόγια της Μαίρης Χρονοπούλου μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Εξιτήριο πήρε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στο σπίτι της στην Παιανία, μίλησε στην εφημερίδα “On time” για την κατάσταση της υγείας της.

“Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Είχα αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκα άμεσα στο νοσοκομείο. Πήρα εξιτήριο το Σάββατο το απόγευμα. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Δεν ξέρω από πού παίρνω δύναμη. Δεν με απασχολεί ο θάνατος. Δεν φοβάμαι τίποτα”, είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Όσον αφορά στην πανδημία του κορονοϊού και στο αν η έξαρση των τελευταίων ημερών τη φοβίζει, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε:

“Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω τέτοιες αγωνίες”.

Υπενθυμίζεται πως η Μαίρη Χρονοπούλου εισήχθη εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στο καρδιολογικό τμήμα από τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο, προκειμένου να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού ήταν μεγάλη ανάγκη.