(Φωτο)-Σον Πεν: Φήμες πως παντρεύτηκε κρυφά 28χρονη ηθοποιό

Τρίτο στεφάνι για τον Σον Πεν; Αυτό είναι το… μυστήριο που πλανάται τα τελευταία 24ωρα στο Χόλιγουντ, αφού μία ανάρτηση στο Instagram φαίνεται πως πρόδωσε τον μυστικό γάμο του διάσημου ηθοποιού, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Σον Πεν παντρεύτηκε με την 28χρονη Αυστραλιανή ηθοποιό Λέιλα Τζορτζ, η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Βινσεντ ντ’ Ονόφριο.

Μάλιστα, όπως εξηγεί η Mirror, τα αποκαλυπτήρια του γάμου έγιναν από την σύζυγο του παραγωγού της ταινίας «Black Swan», Ιρένα Μενταβόϊ, η οποία με ανάρτησή της στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής έδωσε «συγχαρητήρια» στο ζευγάρι για τον γάμο. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι για τους @leilageorge #seanpenn που παντρεύονται. Σας αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το ζευγάρι τηρεί σιγή ιχθύος και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τον γάμο.

Πάντως, αν ισχύουν οι φήμες, τότε για τον 59χρονο σταρ αυτός είναι ο τρίτος γάμος. Ο πρώτος ήταν με τη Μαντόνα στη μακρινή δεκαετία του ’80, που έληξε επεισοδιακά. Και ο δεύτερος με την Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Μετά το διαζύγιό τους, ο Πεν σύναψε σχέση με την Σαρλίζ Θερόν, αλλά ο έρωτάς τους – αν και φαινόταν πως είχε προοπτικές – έληξε άδοξα.

Όσο για την Λέιλα Τζορτζ, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 4 χρόνια, σπούδασε τέχνη στο Λονδίνο και πρόσφατα συμμετείχε στις ταινίες «Mortal Engines» (2018) και «The Kid» (2019).

Δείτε φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού: