ΑΙΓΙΟ: Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο

Στα πλαίσια συνεχών επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας  με φορείς της περιοχή μας ,αντιπροσωπεία της Ο.Σ.Α  αποτελούμενη από τους  Σταύρο Καραδημητρόπουλο πρόεδρο, Ανδρέα Παλαιολογόπουλο Αντιπρόεδρο και Λάμπη Ψυχογιάννη μέλος της Ο.Σ.Α επισκέφτηκαν την Παρασκευή 31/07/2020  τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο τον  λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε, συζητήθηκαν πολιτιστικά θέματα και δράσεις της ομοσπονδίας ενώ έγινε ειδική αναφορά και ανάλυση  για τον εθελοντισμό.

Η ομοσπονδία ζήτησε από τον  Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο να μας βοηθήσει να επιλέξουμε την ήμερα εορτής της ομοσπονδίας όπου θα είναι μια ήμερα αφιερωμένη στον  πολιτισμό και στον εθελοντισμό.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος  μας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτή την νέα προσπάθεια  και ότι θα μας στηρίξει  σε κάθε βήμα μας .Επιπλέον θα  μας βοηθήσει να επιλέξουμε την ήμερα εορτής της ομοσπονδίας .

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και  με άλλους φορείς για ενημέρωση.

 

 

 

Για την Ο.Σ.Α

 

Ο  Πρόεδρος                                                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

 

Σταύρος Κ Καραδημητρόπουλος                                                        Νικόλαος Παπαδόπουλος