(Βίντεο-Φωτο)-Ο Κ. Μητσοτάκης πήγε για μπάνιο στο Μαράθι Ακρωτηρίου

Στο Μαράθι Ακρωτηρίου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή, με την απογευματινή πτήση από την Αθήνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επέλεξε τον τόπο καταγωγής του, όπως συνηθίζει κάθε καλοκαίρι.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαράθι, στην Κρήτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρότι δεν προβλέπεται να έχει πολλές ημέρες ανάπαυλας, είχε προαναγγείλει από νωρίς πως δεν θα αλλάξει τις θερινές τους συνήθειες. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού, ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι για μια ακόμη χρονιά θα παραθερίσει στην Κρήτη.

Στην παραλία Μαράθι Ακρωτηρίου την 1η Αυγούστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πληροφορίες θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραμείνει για περισσότερες ημέρες στην Κρήτη από τις 8 ως τις 16 Αυγούστου μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους αλλά και να κάνει τα μπάνια του. Ο Πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει άλλωστε, μεταξύ άλλων, πως η επεξεργασία του σχεδίου για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας θα έχει ολοκληρωθεί ως τα τέλη του Αυγούστου, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν θα «ρίξει ρυθμούς» για το καλοκαίρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει από τη θάλασσα στο Μαράθι Ακρωτηρίου
Βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κολύμπησε από το Μαράθι ως το Λουτράκι
Όπως μεταδίδει το τοπικό portal, Hania.news, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι, κάτι που συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη, αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ