Το έργο των στελεχών πωλήσεων, στην χώρα μας, έχει πολύ σημαντικό και καθοριστικό ρόλο, στην ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

ΠΡΟΣ

κον Αντώνη Ποταμίτη

Πρόεδρο

Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος

 

 

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

 

Με την παρούσα, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας αλλά και εμού προσωπικώς, για την εκ νέου ανάληψη της θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος.

 

Το έργο των στελεχών πωλήσεων, στην χώρα μας, έχει πολύ σημαντικό  και καθοριστικό ρόλο, στην ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.  Ειδικά δε το επόμενο δύσκολο χρονικό διάστημα, η έντονη δραστηριοποίηση του Ινστιτούτου, θα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, για το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας μας.

 

Στα πλαίσια, αυτά και καθώς έχουμε την τιμή, επιχειρηματικά να είσαστε μέλος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, σας δηλώνουμε πως ο φορέας μας, θα σταθεί συμπαραστάτης στο έργο σας και χρήσιμος συνεργάτης στην από κοινού λήψη πρωτοβουλιών.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

 

 

Πλάτων Μαρλαφέκας

 

 

Be the first to comment on "Το έργο των στελεχών πωλήσεων, στην χώρα μας, έχει πολύ σημαντικό και καθοριστικό ρόλο, στην ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.