(Βίντεο)-Το σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα έγινε room to let

Ήταν 29 Ιουλίου του 2004 όταν η Ρένα Βλαχοπούλου έκλεινε για πάντα τα μάτια της και άφηνε φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Σήμερα, 16 χρόνια μετά το θάνατο της, βγήκε στη δημοσιότητα το τι απέγινε το αρχοντικό της ηθοποιού στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Καλοκαίρι #not» του Open και το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί της Τετάρτης, η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στο πανέμορφο νησί πλέον έχει μετατραπεί σε… rooms to let.

«Την Ρένα Βλαχοπούλου τη γνώρισα από τεσσάρων χρονών παιδάκι, ήταν συμμαθήτριες με τη γιαγιά μου. Απ’ ότι άκουσα, τη βίλα την πήρε κάποια εταιρεία η οποία νοικιάζει δωμάτια του σπιτιού της Ρένας. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αξιοποιηθεί το σπίτι. Δεν ξέρω γιατί ο Δήμος της Κέρκυρας δεν το αξιοποίησε. Πήγα στις αρχές που το έφτιαχναν και μάλιστα δεν με άφηναν να μπω και μέσα. Αφού τους έδειξα φωτογραφία με την Ρένα Βλαχοπούλου μετά με άφησαν. Πραγματικά με στεναχωρεί αυτό που έχει γίνει».

Ο ηθοποιός Αντώνης Αργυρός, του οποίου η γιαγιά ήταν συμμαθήτρια με την Ρένα Βλαχοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή και ανέφερε τα εξής:

«Την βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου την πήρε κάποια εταιρεία, η οποία νοικιάζει δωμάτια στο σπίτι της Ρένας. Δεν ξέρω γιατί ο δήμος Κέρκυρας δεν το αξιοποίησε. Πήγα στις αρχές που το έφτιαχναν και μάλιστα δεν με άφηναν να μπω και μέσα. Αφού τους έδειξα φωτογραφία με την Ρένα Βλαχοπούλου μετά με άφησαν. Πραγματικά με στεναχωρεί αυτό που έχει γίνει».