ΠΑΤΡΑ: Συγχαρητήρια στην ΑΕΠ Ολυμπιάς από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο

Τα συγχαρητήριά του προς την ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ που στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στην Λάρισα κατάλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των αγοριών καθώς και στη Γενική Βαθμολογία, εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαίας, Χαράλαμπος Μπονάνος, σημειώνοντας πως η επιτυχία των αθλητών και αθλητριών έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερη δύσκολη αγωνιστικά χρονιά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον covid-19 . Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες και να διακριθούν , δίνοντάς με αυτό τον τρόπο ένα μάθημα σε όλους ότι με ψυχικό σθένος και προσήλωση στον στόχο, τα πάντα μπορούν να γίνουν κατορθωτά.

Επίσης, συγχαρητήρια εκφράζει ο κ. Μπονάνος και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στη Λάρισα καθώς και τους προπονητές τους, τα σωματεία και τους γονείς τους.

«Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων, κορασίδων είχαμε διακρίσεις αθλητών και αθλητριών του ΣΕΓΑΣ Βόρ. Πελοποννήσου . Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ πέρα από τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες και τους παράγοντες του συλλόγου τον κ. Θεοδωράκη και τον κ. Πέτρο Μαντά που για πρώτη φορά οδήγησαν με ιδιαίτερη φροντίδα την ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ να καταλάβει την πρώτη θέση στη βαθμολογία, που δείχνει ότι σε δύσκολες συνθήκες με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού οδηγούν το σωματείο στην ανώτερη θέση που προοιωνίζει και νέες επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας.