(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡA: Aπίστευτος συνωστισμός στο Δημοτικό Θέατρο για ένα εισιτήριο – Παρενέβη η ΕΛ.ΑΣ

Απίστευτες εικόνες συγχρωτισμού σχηματίστηκαν το πρωί έξω από τα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», με τους πολίτες με ή χωρίς μάσκα να στριμώχνονται κάτω από αφόρητη ζέστη για να πάρουν ένα εισιτήριο.

Από τον Δήμο Πατρέων και το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας είχε ανακοινωθεί ότι λόγω κορωνοϊού θα διατεθούν μόνο δύο εισιτήρια κατ’ άτομο για τη συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με τη Γιώτα Νέγκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινούσε στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι, όπως φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες, ήταν πάρα πολλοί, με συνέπεια να δημιουργηθεί τεράστιος συνωστισμός.

Όπως καταγγέλλεται δεν υπήρχε καμία οργάνωση από πλευράς του Δήμου προκειμένου να υπάρξει οργανωμένη και ασφαλής προσέλευση των πολιτών στο εκδοτήριο, όπου ένας και μοναδικός υπάλληλος εξυπηρετούσε το κοινό. Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφευχθεί το “χάος” και να τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας, μπήκαν στη διαδικασία να δώσουν αριθμούς, σημειώνοντας τους ακόμα και στα χέρια τους.

Τη λύση έδωσαν άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο αρχικά έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που επέβαλλαν την “τάξη” ζητώντας από τους πολίτες να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

 

Βίντεο από τον απίστευτο συνωστισμό στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας