Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή του Πρύτανη του Πανεπιστημίου

Ο Πρόεδρος του 10ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου
Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κ. Γεώργιος Παππάς, απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή στον νεοεκλεγέντα πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα.

Αξιότιμε κύριε Μπούρα,
Ως Πρόεδρος του 10ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, εκπροσωπώντας τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης, θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας, στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το υψηλό επιστημονικό σας κύρος, η καταξίωσή σας στον ακαδημαϊκό χώρο, το ήθος, η όρεξη για δουλειά και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου και της τοπικής κοινωνίας, αποτελούν τον καλύτερο οδηγό για την προσωπική σας επιτυχία αλλά και γενικότερα την επιτυχία του νέου πρυτανικού σχήματος.
Μέσα σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον με τις συνεχείς προκλήσεις σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο, το Πανεπιστήμιο Πατρών μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας, την σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και τον κόσμο των επιχειρήσεων, φυσικά με την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και έρευνα της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Ως Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, ώστε με εποικοδομητική συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων, να συνεισφέρουμε στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου, στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στην υποστήριξη των οικονομικών επιστημών.
Ευχόμαστε σε εσάς προσωπικά και τους αξιόλογους συνεργάτες σας, νέους αντιπρυτάνεις, κ.κ. Παναγιώτη Δημόπουλο, Διονύσιο Μαντζαβίνο, Μάρκο Μαραγκό και Δημήτριο Σκούρα, καλή επιτυχία στο δύσκολο και ουσιαστικό έργο σας.