(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Διανομή εισιτηρίων του Διεθνούς Φεστιβάλ για τη Δευτέρα – Καθαρίστηκε το Εργοστάσιο Τέχνης

Ο χρόνος για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, μετρά ήδη αντίστροφα.
Την Τετάρτη 8 Ιουλίου ξεκίνησε  η δωρεάν διάθεση εισιτηρίων με την ένδειξη «Τιμής Ένεκεν», από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων». Το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα.
Συνεργεία του Δήμου Πατρέων, ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης , τις εργασίες καθαρισμού – καλλωπισμού των χώρων στους οποίους θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις.
Η αρχή έγινε από το προαύλιο του Εργοστασίου Τέχνης, το οποίο θα μετονομαστεί σε Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», προς τιμήν του μεγάλου πατρινού συνθέτη, όπου τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, θα φιλοξενηθεί εκδήλωση – αφιέρωμα στον δημιουργό.
Για όλες τις εκδηλώσεις ώρα έναρξης θα είναι στις 21.30’ και στο πλαίσιο τήρησης του υγειονομικού πρωτόκολλου για την προφύλαξη από τον covid-19, η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται από τις 20.45’. Για όλες τις εκδηλώσεις έχει υπάρξει μέριμνα για την απρόσκοπτη προσέλευση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.
Υπενθυμίζεται, ότι ο αριθμός των θεατών κάθε εκδήλωσης, καθορίζεται από την έκταση των χώρων σε συνδυασμό με τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία των πολιτών από τον covid-19.