Οι Έφηβοι του Προμηθέα για πρόκριση στην Κόρινθο

Έτοιμοι για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι οι Έφηβοι του Προμηθέα, που μεταβαίνουν σήμερα στην Κόρινθο για να συμμετάσχουν στο προκριματικό τουρνουά με αντιπάλους τον πρωταθλητή της ΕΣΚΑΣΕ, Έσπερο Λαμίας, τον πρωταθλητή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Πρωτέα Καλαμάτας και τον πρωταθλητή της ΕΣΚΑΚ, Α.Ο. Ερμιόνης.
Το συγκρότημα του Γιάννη Ελευθεριάδη που είναι φαβορί για το 3 στα 3 θα στηριχθεί στους εξής παίκτες: Χρήστος Καφέζας, Νάσος Μπαζίνας, Λευτέρης Μαντζούκας, Λεωνίδας Κολλιός, Περικλής Κουρουπάκης, Γιώργος Νεόφυτος, Νίκος Βασιλείου, Αγγελος Οικονομίδης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Σόλων Αγγελη, Δημήτρης Μαντίκος, Νίκος Γοργότσης, Αγγελος και Αντώνης Λάγιος και Γιώργος Τσονακίδης. Θυμίζουμε ότι οι Έφηβοι του Προμηθέα αναδείχτηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές ΕΣΚΑ-Η. Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη έχει συμπληρώσει 122 αγώνες χωρίς ήττα σε επίπεδο Τοπικού, μετρώντας 5 σεζόν χωρίς απώλεια ροζ φ.α.!
* Το τιμ του Προμηθέα συμπληρώνουν και οι Πέταρ Πέτροβιτς, Γιάννης Γιαννακόπουλος και Θανάσης Σουφλιάς, ενώ έφορος της ομάδας είναι ο Σάκης Γεωργόπουλος.
* Το σημερινό πρόγραμμα: Πρωτέας-Εσπερος (5μ.μ.), Προμηθέας-Ερμιόνη (8μ.μ.).