Μπάσκετ: Διέρρευσε η φωτογραφία του Κώστα Σλούκα να υπογράφει στον Ολυμπιακό! [εικόνα]

Η στιγμή που ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε στον Ολυμπιακό διέρρευσε και σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Από ώρα σε ώρα η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του διεθνούς γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Έλληνας γκαρντ άφησε την Κωνσταντινούπολη και τη Φενέρμπαχτσε, έπειτα από πέντε χρόνια στα οποία έζησε μεγάλες στιγμές και πλέον ετοιμάζεται να ηγηθεί των Πειραιωτών, από τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.


Ο Κώστας Σλούκας υπογράφει παρόντων των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου
Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του είναι η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού, που θα οριστικοποιεί τη μεγάλη επιστροφή του 30χρονου γκαρντ. Οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει στο συμβόλαιο, πριν από 48 ώρες. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε και από μια φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο από το πρωί της Παρασκευής (24/07) και στην οποία αποτυπώνεται ο διεθνής άσος μαζί με τους διοικητικούς ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, κατά τη στιγμή των υπογραφών στο συμβόλαιο.