ΠΑΤΡΑ: Από σήμερα η ενότητα του «Θεάτρου Σκιών» στο Διεθνές Φεστιβάλ

Με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το φάντασμα του Κορωνοϊού», ξεκινά σήμερα Πέμπτη στις 9.30 το βράδυ από την πλατεία Ζαβλανίου,  η ενότητα του θεάτρου Σκιών, η οποία είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Ο Γενικός τίτλος της ενότητας είναι «Ο Καραγκιόζης την εποχή του Κορονοϊού». Η αυριανή παράσταση «ανεβαίνει» από τον καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Αγραφιώτη.

Η ενότητα του Καραγκιόζη, για την πραγματοποίηση της οποίας σημαντική είναι η συνεισφορά των εκπολιτιστικών συλλόγων της πόλης, θα ολοκληρωθεί στις 21 Αυγούστου. Για τον μήνα Σεπτέμβριο, προγραμματίζεται η πραγματοποίηση νέου κύκλου παραστάσεων..

Η είσοδος στις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορονοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της  κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή , το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.