Μονόδρομος οι κινητοποιήσεις

Οι πολυκαθυστερημένες εκκρεμείς και όχι μόνον ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ των ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ, η επί πολύ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, οι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ από την χορηγία Νιάρχου και οι επικείμενες ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ του Προσωπικού για το 2019, ήταν τα ζητήματα που μας απασχόλησαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, όπου με δεδομένη την εξάντληση του διαλόγου, της ανοχής – αναμονής και υπομονής μας, αποφασίσαμε τα εξής:
Α). Σε ότι αφορά τις ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, αφού εξαντλήσαμε για αυτό το ζήτημα τα πάντα, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σχετικά στις εισαγγελικές αρχές και εάν και εφόσον αυτές συνεχίζουν να υφίστανται ως έχουν, η χωρίς την εφαρμογή των κειμένων διατάξεων μέχρι τα τέλη Αυγούστου, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση το πρώτο 15νθημετο του Σεπτέμβρη ξεκινάμε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Β). Σε ότι αφορά την χρονίζουσα ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, αποφασίσαμε την αποστολή για τελευταία φορά σχετικής επιστολής-τελεσίγραφο, πως εάν και εφόσον αυτό δεν λειτουργήσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου, στις αρχές Σεπτέμβρη ξεκινάμε σχετικές ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, μαζί με όλους τους θιγόμενους που θα αναζητήσουμε στο μεσοδιάστημα που ακολουθεί και με τους οποίους θα εξετάσουμε ακόμη και την δικαστική οδό, λόγω του έννομου συμφέροντος που αυτοί έχουν.
Γ). Σε ότι αφορά την ΧΟΡΗΓΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ, τις εξαιρέσεις κλπ σχετικά όπου οι αρμόδιοι, οι Διοικήσεις του Νοσοκομείου και της Υ.Πε, κωφεύουν προκλητικά, αποστέλλουμε σχετική εξώδικη διαμαρτυρία διόρθωσης των αδικιών που έγιναν και εάν και εφόσον αυτές δεν αποκατασταθούν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ξεκινάμε μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους στα του κορονοϊού, αγώνα κινητοποιήσεων ακόμη και δικαστικών προσφυγών κατά παντός υπευθύνου, για την αυθαίρετη και άδικη εξαίρεση τους.
Δ). Με δεδομένο ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει σε ότι αφορά τις αξιολογήσεις προσωπικού, αποφασίσαμε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την συμμετοχή μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ απ΄ αυτές, όπως σχετικά έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨