(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Tο λιμάνι επισκέφθηκε ο Εμανουέλε Γκριμάλντι – Ο ισχυρός άνδρας του «Ομίλου Grimaldi»

 

Τον ισχυρό άνδρα του Ομίλου υποδέχθηκαν στο λιμάνι, οι Α. Κουνάβης, Π. Τσώνης και Ν. Ματούλας

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες ο ισχυρός άνδρας του Ομίλου Grimaldi Εμανουέλε Γκριμάλντι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Grimaldi Group, και ιδιοκτήτης των Μινωϊκών Γραμμών Εμανουέλε Γκριμάλντι έφθασε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτρας όπου τον υποδέχθηκαν ο κεντρικός ναυτιλιακός πράκτορας του Ομίλου στην περιοχή μας Αντώνης Κουνάβης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Νικόλος Ματούλας.

Ο κ. Γκριμάλντι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο λιμάνι είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους κ.κ. Τσώνη και Ματούλα για την άριστη συνεργασία που έχουν με την εταιρεία και τους συνεχάρη για την εν γένει λειτουργία του λιμανιού.

Εξέφρασε την ευαρέσκειά του και προς τον κ. Κουνάβη για την άριστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού αλλά και του μεταφορικού έργου, ιδίως σ’ αυτήν την δύσκολη συγκυρία λόγω του κορωνοϊού, ενώ με χαρά είδε τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να προβαίνουν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους στους ταξιδιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ε. Γκριμάλντι έχει εκφράσει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την βούληση του Ομίλου να συμμετέχει στις διαδικασίες για την παραχώρηση εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ των λιμένων της Πάτρας,της Ηγουμενίτσας και του Ηρακλείου