(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση από τον Ροταριανό Όμιλο για την αλλαγή ηγεσίας

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 σε επίσημη εκδήλωση ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα πραγματοποίησε την Αλλαγή Ηγεσίας υποδεχόμενος ταυτόχρονα τον νέο Διοικητή της 2470 Ροταριανής Περιφερείας Γιώργο Μαύρο, ο οποίος πραγματοποίησε την επίσημη επίσκεψη στον Όμιλο.
Μετά τη σύντομη παρουσίαση του έργου που πραγματοποιήθηκε στη χρονιά 2019-2020 ο Πρόεδρος Ντίνος Ξένος παρέδωσε το σήμα του Προέδρου στο Γιώργο Ραγκαβάνη, Πρόεδρο του Ομίλου για την περίοδο 2020-2021. Ο νέος Πρόεδρος Γιώργος ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την εμπιστοσύνη και την τιμή που του επιφύλαξαν και υποσχέθηκε ένα παραγωγικό Ροταριανό έτος. Εν συνεχεία παρουσίασε το ΔΣ του Ομίλου και προχώρησε στη βράβευση του τέως Προέδρου Ντίνου με τη διάκριση Paul Harris Fellow.
Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με την εισδοχή 3 νέων μελών στις τάξεις του Ομίλου, της Χριστίνας-Παναγιώτας Κουτσούρη, Ιατρού, του Ιωάννη Νταβλούρου, Πτυχιούχου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών και του Ηρακλή Συνοδινού, Δικηγόρου.
Ο νέος Διοικητής της 2470 ΡΠ Γιώργος Μαύρος παρουσίασε το μήνυμα της χρονιάς και τους στόχους που έχει θέσει για τη διάρκεια της θητείας του και παρουσίασε τους βοηθούς Διοικητές Ντίνο Ξένο και Θύμιο Τσαρμπό. Εν συνεχεία έγινε η ανταλλαγή συμβολικών δώρων μεταξύ του Διοικητού και των 2 Προέδρων.
Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος και ο τέως Πρόεδρος του ΡΟ Κόρινθος Νεκτάριος Κωσταρίδης και Θύμιος Τσαρμπός αντιστοίχως, η Γραμματεύς του Ομίλου Ρόταρακτ Πάτρας Ολυμπία Ξένου, η Πρόεδρος του Inner Wheel Patra-Europea κ. Έφη Σταθοπούλου και το ΔΣ του Ομίλου, εκπρόσωποι του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας “Δανιηλίς”, καθώς και πολλοί εκλεκτοί φίλοι του Ρόταρυ.