Τρίκαλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης – Στο τελευταίο τηλεφώνημα ψάχνουν απαντήσεις οι αστυνομικοί


Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της16χρονης Μαρίας από τα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η 16χρονη Μαρία ήταν πολύ ερωτευμένη με τον 26χρονο αστυνομικό και όντως ήταν εκείνος που συνάντησε το βράδυ πριν τον θάνατο της.

Η 16χρονη κοπέλα,  είχε ραντεβού με τον αστυνομικό  και σύμφωνα με μάρτυρες, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν πολύ ήρεμη και φαινόντουσαν χαρούμενοι.

IMG_9811
IMG_9812

Μάλιστα το ραντεβού τους κράτησε λιγα λεπτά και η Μαρία συνοδεία του αστυνομικού επέστρεψε στο σπίτι της: χωρίστηκαν όμως, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι προκειμένου να μην γίνει αντιληπτό από την γειτονια οτι η ανηλική έχει σχέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας Τρικάλων ο 26χρονος άντρας έχειακλόνητο άλλοθι καθώς φαίνεται καθαρά από σταθερή κάμερα της γειτονιάςτης 16χρονης Μαρίας ότι στις 3:15 τα ξημερώματα την αφήνει στο σπίτι της και φεύγει.

Η κάμερα όμως αποκαλύπτει και ένα άλλο σοβαρό στοιχείο.

Όπως φαίνεται, όταν ο αστυνομικός έφυγε, το κινητό της 16χρονης άρχισε να χτυπάει, η ίδια απάντησε στην εισερχόμενη κλήση και αντί να μπει στο σπίτι της έκανε  στροφή και έφυγε. Το ερώτημα είναι ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο και γιατί το κορίτσι δεν μπήκε στο σπίτι μετά από τη συγκεκριμένη συνομιλία.

IMG_9817
IMG_9816

Η Ασφάλεια Τρικάλων πλέον αναζητά να βρει το πρόσωπο που τηλεφώνησε στο άτυχο κορίτσι  και τι μπορεί να συζήτησαν κάνοντας την ανήλικη να φεύγει από την πόρτα του σπιτιού της και να πηγαίνει στην Εκκλησία του προφήτη Ηλία, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα μετα και τα νέα δεδομένα που συγκλονίζουν, ο δικηγόρος της οικογένεια της 16χρονης Δημήτρης Σαμαρτζής με την συνεργάτιδα του, επισκέφθηκαν το σημείο θανάτου της άτυχης Μαρίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία.