Φινάλε για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποιοι συνεργάτες της λένε «αντίο» στην εκπομπή

Αυλαία έριξε σήμερα το Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κανάλι του Alpha. H παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σας ευχαριστήσουμε για αυτό το πολύ όμορφο που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί το Happy Day δεν είμαστε μόνο εμείς, είμαστε εμείς σε συνδυασμό με εσάς, θέλουμε να είμαστε η παρέα σας. Να γελάμε, να λέμε σοβαρά πράγματα, να λέμε αστεία, αλλά να προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο. Η φετινή σεζόν σίγουρα δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Δεν λείψαμε ούτε μια μέρα, είμαστε η μόνη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα να είναι εδώ στην παρέα σας. Ήμασταν πιστοί στο ραντεβού για να σας ψυχαγωγήσουμε και να σας κάνουμε να ξεχαστείτε».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον σταθμό και όλους τους συνεργάτες της, ενώ αποχαιρέτησε τη Μαρία Αντωνά, η οποία φεύγει από την εκπομπή. «Μαράκι, μπορεί να μην είμαστε του χρόνου παρέα, αλλά η αγάπη και η συμπάθεια θα παραμείνουν και θα αντέξουν στο χρόνο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαρία Αντώνα απάντησε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευκαιρία που βρέθηκα εδώ πέρα μαζί σας. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο σχολείο, ήταν μια βαθιά βουτιά… Ελπίζω να στάθηκα σωστά δίπλα σου και όπως έπρεπε», είπε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε και τον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο ο οποίος αποχωρεί από την εκπομπή για να κάνει ένα νέα επαγγελματικό βήμα. Όμως οι αποχωρήσεις συνεχίστηκαν και μετά το φινάλε της εκπομπής. Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε πως η βοηθός αρχισυντάκτη της εκπομπής, η Δήμητρα Παλούδη, αποχωρεί καθώς δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει την αρχισυνταξία στη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Την αποχώρηση της από το Happy Day ανακοίνωσε μέσω Instagram η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στην τελευταία εκπομπή της σεζόν: