(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σύσκεψη κοινωνικών φορέων με Φωτίου, Αναγνωστοπούλου, Μάρκου – Για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Με πρόσκληση του συλλόγου «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 , στο «Καφέ Γέφυρες», συνάντηση εκπροσώπων Κοινωνικών Φορέων με τη Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθήνας, Αναπληρώτρια Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τ. Αναπληρώτρια Υπουργό κα Θεανώ Φωτίου και με τους Βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.
Την Κίνηση ΠΡΟΤΑΣΗ εκπροσώπησαν η Αγγελική Πασσά , Υπεύθυνη του ΚΔΑ και η Γιωργία Λαμπροπούλου, μέλος του ΔΣ που έθεσαν τα προβλήματα χρηματοδότησης του Κέντρου Νέων (ΚΔΑ) και επέδωσαν σχετικό αίτημα με ενημερωτικό υλικό του φορέα.
Στη συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα διαλόγου και συζήτησης για καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ, καθώς και για σημαντικά θέματα των άλλων φορέων.
Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, άκουσαν με προσοχή τους εκπροσώπους όλων των παραβρισκόμενων Κοινωνικών Φορέων και προβληματίστηκαν από κοινού για τη λύση των ζητημάτων που τους απασχολούν. Επίσης συμφώνησαν για συνέχιση της επαφής τους και μέσω των Βουλευτών ν. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
Κλείνοντας να τονιστεί ότι με την ενότητα και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους Κοινωνικούς Φορείς επιτυγχάνεται ο κοινός στόχος, που είναι η βελτίωση ποιότητας ζωής και η αξιοπρεπής διαβίωση όλων!