(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Εκδήλωση μνήμης στις Κορφές Καλαβρύτων για τον ήρωα καταδρομέα Τζουρά

Εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων στις Κορφές Καλαβρύτων , την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, για το ήρωα καταδρομέα Σωτήρη Τζουρά που έπεσε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974 , και τους πεσόντες με καταγωγή τις Κορφές.
Η εκδήλωση μνήμης περιλάμβανε την τέλεση μνημοσύνου κατά τη Θεία Λειτουργία στον Ναό Γέννησης της Θεοτόκου, και ακολούθησαν: ομιλία από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο , χαιρετισμός από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Κενεβέζο, προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.
Παρευρέθηκαν: Η οικογένεια του ήρωα καταδρομέα , ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Θύμιος Φλογεράς, για το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ο Αρχιφύλακας κ. Παναγιώτης Τσιούσης, για τον Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων ο Ανθυποπυραγός κ.Γιώτης Αινείας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Κομάντος 74 κ. Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αχαΐας Κύπρου Αχαιών Ακτή κ. Στασής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων Κορφών και Πετσάκων , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι Κοινοτήτων , εκπρόσωποι Φορέων, Συλλογών και πλήθος κόσμου.