(Φωτο)-Αχαΐα: Συγχαρητήρια στην ομάδα του «Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ»

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής εκφράζει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα του «Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ» η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά φέτος στο σύνθετο τόξο παίδων με κυρίαρχο τον αθλητή, Βίκτωρα Πανάρετο.

Η διάκριση αυτή ήταν το αποκορύφωμα της εξαιρετικής εμφάνισης των αθλητών του «Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ» στους αγώνες Ανοιχτού Χώρου που διεξήχθησαν τέλος Ιουνίου σε Αθήνα και Πάτρα και στις 11-12 Ιουλίου στην Αθήνα.

Οι αθλητές κατέκτησαν μετάλλια και κατέγραψαν αύξηση της ατομικής τους επίδοσης επιτυγχάνοντας την άνοδό τους σε κατηγορίες, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

  • Στον αγώνα «Α.Χ. Α – Γ Β’ Αγωνιστικής Κατηγορίας, Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου, Bare Bow, Παραδοσιακών, Αναπτυξιακό», που έγινε στο Ολυμπιακό Προπονητήριο «Ε. Ψάρρα» του ΟΑΚΑ Αθήνα, συμμετείχαν 5 Αθλητές του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ, σε 2 κατηγορίες. Ένα χάλκινο μετάλλιο προστέθηκε στη φαρέτρα του Πέλοπα!
  • Στον αγώνα «Α.Χ. Α’ και Β’ Αγωνιστικής Κατηγορίας, Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν Ολυμπιακού, Σύνθετου Bare Bow, Παραδοσιακού, Αναπτυξιακός Α-Γ/ΝΑ-ΝΓ/Ε-Ν/Π-Κ», συμμετείχαν 9 αθλητές του Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ, σε 8 κατηγορίες που κατέκτησαν 7 συνολικά μετάλλια.
  • Στο πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 11 και 12 Ιουλίου η ομάδα με εξαιρετική εμφάνιση ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με τον Βίκτωρα Πανάρετο στο σύνθετο τόξο Παίδων κι ακολούθησαν, οι Διονύσης Λαγκής στην 5ηθέση της ίδιας κατηγορίας και οι Άννα και Μυρσίνη Πανάρετου στην 7η και 11η θέση, αντίστοιχα στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου νεανίδων.

«Ο Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ είναι ένα αθλητικό σωματείο που δραστηριοποιείται σε πρότυπες εγκαταστάσεις στο Βασιλικό του Δήμου Ερυμάνθου προάγοντας τον αθλητισμό και κάνοντας υπερήφανο τον τόπο μας με τις συνεχείς διακρίσεις των αθλητών του. Εύχομαι σε προπονητές και αθλητές να έχουν πάντα επιτυχίες και να συνεχίσουν μέσα από την αθλητική τους δράση να προβάλλουν τον Δήμο μας», δήλωσε ο κ. Μπαρής.