ΑΧΑΪΑ: Πρωτιά του Βασίλη Φερτάκη Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Εκλογές στο Σωματείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Ιουλίου 2020.

Στις εκλογές συμμετείχαν πέντε ψηφοδέλτια συνδικαλιστικων παρατάξεων.

Η συνδικαλιστικη παραταξη Ενιαίο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Πυροσβεστών κέρδισε ξανα τις εκλογές με αυτοδυναμία και ποσοστό 53% με πρώτο σε σταυρούς τον Πρόεδρο εδώ και έξι φορές Βασίλης Φερτάκη, με τους συναδέλφους του να επικυρώνουν για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του !

Πρόκειται για την εβδομη συνεχόμενη αυτοδυναμία του ψηφοδελτίου αλλά και την έβδομη συνεχόμενη θητεια του Βασίλη Φερτάκη και πρωτιά σε σταυρους μεταξύ όλων των υποψηφίων και στα πέντε ψηφοδέλτια τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης όσο και για το Πανελλήνιο Όργανο, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών!

Επτά συνεχόμενες φορές για τον Βασίλη Φερτάκη , διπλή πρωτιά σε σταυρούς και αυτοδυναμία ταυτόχρονα! Ο Βασίλης Φερτάκης πήρε την στήριξη των συναδέλφων του οι οποίοι αναγνώρισαν για ακόμη μια φορά τους συνεχείς αγώνες του. Ο ίδιος παλεύει καθημερινά για την ανάδειξη του συνόλου των εργασιακών και οικονοµικών προβληµάτων που αντιµετωπίζουν οι Πυροσβέστες.