ΑΧΑΪΑ: Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου σε συλλαλητήριο το απόγευμα – Για το νομοσχέδιο για τις λαϊκές κινητοποιήσεις

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Αιγίου “Μπακόπουλος Ντρίνιας” δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

“Η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε και συζητείται στη βουλή νομοσχέδιο για τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Πρόκειται για ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο που βάζει στο στόχαστρο κάθε λαϊκή διαμαρτυρία, που προσπαθεί να βάλει στο γύψο το δικαίωμα στις εργατικές, στις αγροτικές, στις λαϊκές κινητοποιήσεις όπου για αυτό το δικαίωμα χύθηκαν ποταμοί αίματος.

Ο Αγροτικός Συλλογος λέει ΟΧΙ και θα παλέψει ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων και στην πολιτική της εξαθλίωσης που μας οδήγησαν όλες οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και συνεχίζει και αυτή.

Εμείς οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ξέρουμε καλά πού στοχεύουν.Έχουμε πολλά δικαστήρια και μηνύσεις τόσα χρόνια στην πλάτη μας.Έχουμε ζήσει τον αυταρχισμό από όλες τις κυβερνήσεις διαχρονικά με τα αγροτοδικεία.

Θα παλέψουμε λοιπόν και πάλι,όπως με τους αγώνες μας και τα μπλόκα που κερδίσαμε κάποια μέτρα ανακούφισης,ώστε αυτό το νομοσχέδιο και να περάσει να μείνει στα χαρτιά.

Όσοι νόμοι , όσοι κατασταλτικοί μηχανισμοί και αν επιστρατευτούν δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν, να φοβίσουν και να σταματήσουν τους αγώνες της φτωχομεσαίας αγροτιάς, γιατί είναι αγώνας δίκαιος, αγώνας επιβίωσης κόντρα στους εκμεταλλευτές τους.Οι αγώνες είναι η φωνή μας,η φωνή του αγροτικού κινήματος. Δεν θα δεχτούμε να μας φιμώσουν.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου μας στο Συλλαλητήριο που οργανώνουμε μαζί με άλλα σωματεία,την Πέμπτη 9 Ιούλη στις 7.30 μμ στην Τρίγωνη πλατεία στο Αίγιο!!!

Ο αγώνας συνεχίζεται
το Δ.Σ