Η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε στον ΣΚΑΙ και διέγραψε σέξι φωτογραφίες της από το instagram

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου, την εντυπωσιακή παρουσιάστρια του Κρήτη TV που χαρακτηρίζουν ως την “Μενεγάκη της Κρήτης”, να είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ.

Η ξανθιά καλλονή, που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, “έκλεισε” με το κανάλι του Φαλήρου για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Καλοκαίρι #not”.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει δοκιμαστικά σε άντρες, ώστε να βρεθεί ο συμπαρουσιαστής της, ενώ ένα από τα ονόματα που “έπεσαν στο τραπέζι” είναι του Βαγγέλη Σερίφη, συζύγου της Κατερίνας Στικούδη.

Έτσι αποφάσισε να διορθώσει το δημόσιο προφίλ της στα social media και διέγραψε σέξι αναρτήσεις της από το instagram, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι#Not» του Open.

maleskou-6

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ενδεχομένως ήθελε να διαγράψει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, όχι μόνο για να διαμορφώσει αλλιώς τη δημόσια εικόνα της, αλλά και για να σβήσει κάποιες προσωπικές στιγμές του παρελθόντος της.