ΑΕΚ: Συνεχίζεται η εξωτερική επένδυση της Αγιάς Σοφιάς

Η τελευταία σημαντική εξέλιξη αναφορικά με τα έργα στην Αγιά Σοφιά αφορούσε τις εσωτερικές εργασίες από την εταιρία ΤΟΜΗ, οι οποίες πήραν το «πράσινο φως» έπειτα από τη σύμβαση που εγκρίθηκε και από την Περιφέρεια Αττικής. Οι συγκεκριμένες εργασίες είναι εκείνες που θα ολοκληρώσουν εσωτερικά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στο οποίο τα έργα συνεχίζουν να «τρέχουν» σε όλα τα μέτωπα και εξωτερικά.

Εκτός τις εργασίες που έχουν να κάνουν με την υπογειοποίηση και την ανέγερση του κτιρίου που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων και τα δύο μουσεία (της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού) πίσω από την παλιά σκεπαστή, απλώνεται όλο και περισσότερο και το «ντύσιμο» εξωτερικά του γηπέδου.

Νέα κομμάτια προστίθενται καθημερινά στις βάσεις που είχαν τοποθετηθεί όταν ξεκινούσε η διαδικασία του «ντυσίματος» και στη συνέχεια αφαιρούνται οι ζελατίνες δημιουργώντας στην πλευρά της Καππαδοκίας το «παζλ» της εξωτερικής επένδυσης που θα κάνει το γήπεδο εντυπωσιακό.

Το «ντύσιμο» της Αγιάς Σοφιάς έχει αρχίσει να απλώνεται από εκείνο το σημείο, ενώ οι εξωτερικές εργασίες θα συνεχιστούν έπειτα σε όλη την πλευρά της Καππαδοκίας. Μάλιστα για την Πέμπτη (9/7) οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας έχουν ειδοποιηθεί να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους από την πλευρά του γηπέδου καθώς θα λάβουν χώρα εργασίες σε όλο το μήκος.

Πηγή:www.gazzetta.gr