Για την Ελλάδα που αξίζουμε. Για την Αχαΐα που αγαπάμε

 

Το Αναπτυξιακό Συνέδριο που ολοκληρώθηκε προχθές στην Πάτρα, δεν πρόβαλε απλά τον Στρατηγικό Σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης υγειονομικής & παρελκόμενα οικονομικής κρίσης.

Αντίθετα, ανέδειξε το Όραμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για δραστικό εκσυγχρονισμό του ελληνικού μοντέλου, με αύξηση της παραγωγικότητας και αξιοποίηση όλων των δυνάμεων του τόπου.

Παράλληλα, η συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, 14 Υπουργών και Υφυπουργών της Κυβέρνησης, 3 Περιφερειαρχών προεξάρχοντος του αεικίνητου Οικοδεσπότη Νεκτάριου Φαρμάκη, 40 βουλευτών και, πλειάδας τεχνοκρατών και στελεχών της διοίκησης, της επιστημονικής κοινότητας, της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, πιστοποίησαν το ενεργό ενδιαφέρον της Πολιτείας για την Περιοχή μας. Στην πρώτη συνεδριακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε µε φυσική παρουσία µετά την επιδημία!

Κι εμείς, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μας τίμησε πριν από ένα χρόνο επιλέγοντας να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, όλοι μαζί συνεχίζουμε τη μάχη, με ενωτικό πνεύμα, για να δημιουργήσουμε το Αναπτυξιακό Κύμα που θα φέρει σιγουριά κι ευημερία στον τόπο.

Για την Ελλάδα που αξίζουμε. Για την Αχαΐα που αγαπάμε.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας

Ανδρέας Μαζαράκης