ΠΑΤΡΑ: Λήξη σεζόν για όλα τα τμήματα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου

Με αφορμή τη λήξη της φετινής σεζόν για όλα τα τμήματα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπεύθυνοι δάσκαλοι – συντονιστές των τμημάτων, θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τόσο για τη συνέπεια όσο και για την εν γένει συμμετοχή τους στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου, κ. Χάιδας Αλέξανδρος, ” Μπορεί να σταμάτησαν απροσδόκητα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι συναντήσεις μας, εντούτοις, η αγάπη για το σύλλογο καθώς και η εμμονή μας στην ιδέα της δημιουργίας και της προώθησης του λαϊκού πολιτισμού θα οδηγήσει σίγουρα σε μία νέα εποικοδομητική χρονιά, ίσως με νέες φόρμες καλλιτεχνικής δημιουργίας. Με το καλό να ξανασμίξουμε, να δημιουργήσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να επικοινωνήσουμε”.

Το πολυφωνικό σχήμα, “τα τραγούδια της παρέας”, τα χορευτικά τμήματα, το εικαστικό εργαστήρι, το σκάκι και το θεατρικό μας τμήμα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Περισσότερες πληροφορίες θα αποσταλούν με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα, όπως, επίσης, θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπου, τέλη του Αυγούστου.

Καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι!