(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι»  έξω από τα Δικαστήρια – Απαιτούν την καταδίκη της «Χρυσής Αυγής»

Στις 3/7 η καμπάνια “Δεν είναι αθώοι” δήλωσε τη παρουσία της  έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας. Ενώνουμε τις φωνές μας με τις οικογένειες των θυμάτων των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και με πολλούς άλλους σε όλη την Ελλάδα. Απαιτούμε την καταδίκη της δολοφονικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Η φράση “δεν είναι αθώοι” αποτελεί την δική μας ετυμηγορία για την δίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5 χρόνια πλησιάζει στο τέλος της, μετά την πρόσφατη επανέναρξη των διαδικασιών. Την αθώωση όλης της Χρυσής Αυγής και την ενοχή μόνο του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα έχει ζητήσει με απόλυτα προκλητικό τρόπο η εισαγγελέας της δίκης της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντία Οικονόμου. Η αδιανόητη πρότασή της προσπαθεί να γλυτώσει όλη την ηγεσία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης από τις συνέπειες.. Υποστηρίζει ότι η ηγεσία δεν είχε δώσει εντολή για καμία επίθεση. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση με τη στενή έννοια του όρου, με ιεραρχική δομή και στρατιωτική εκπαίδευση. Τα μέλη της εκτελούσαν εντολές. Στο δικαστήριο επί έναν ολόκληρο χρόνο προβλήθηκαν εκατοντάδες αδιάσειστα στοιχεία.  Λέμε όχι στην αθώωση της Χρυσής Αυγής. Ζητάμε την καταδίκη όλης της ηγετικής ομάδας και των ταγμάτων εφόδου των Ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής

Η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι!» αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων από διαφορετικούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους. Έχει σαν στόχο τη πλήρη ανατροπή της αθωωτικής – κατ ουσία – πρότασης της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου και την βαριά καταδίκη όλων των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής .

 

Συλλογή υπογραφών: μήνυμα στη σελίδα στο facebook “Δεν είναι αθώοι”  ή στο email deneinaiathooi@yahoo.com