ΑΧΑΪΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας – Τα θέματα της Δευτέρας

Τακτική (Κεκλεισμένων των Θυρών) συνεδρίαση, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 163/Α.Π.33282/29-5-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ., της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00΄ στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2020 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  2. Έγκριση έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών του Δήμου.
  3. Συγκρότηση επιτροπής  διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού  έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΒΡΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ».
  4. Συγκρότηση επιτροπής  διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού  έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ». 
  5. Υποβολή αιτήματος ενδιαφέροντος για την συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στο Πρόγραμμα “Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ)” του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 
  6. Έγκριση ή μη του πρακτικού 1 της επιτροπής αξιολόγησης και διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την: “Προμήθεια Δεξαμενής και Η/Μ Εξοπλισμού”.

 

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

 

 

 

 

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

Σπύρος Ν. Μυλωνάς